Boluspor, Beşiktaş forması giyen Pedro Camilo Franco Ulloa ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Ligin ilk 3 haftasında beklentileri karşılayamayan Boluspor, aradığı defans oyuncusunu Beşiktaş’ta buldu. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda bu yıl kadroda düşünülmeyen Pedro Franco, bu yıl Boluspor forması giyecek.

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Pedro Franco’yu Boluspor kiraladı.

26 yaşındaki Kolombiyastoperin 500 Bin Euro’luk ücretinin 150 Bin Euro’sunu Boluspor’un, kalan kısmını ise, Beşiktaş’ın ödeyeceği öğrenildi.

“HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

İmza töreninde konuşan ve Pedro Franco transferinde emeği geçen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Ormana teşekkür eden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı şunları söyledi: “Beşiktaş Kulübünden Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık anlaşma yapacağız. Eksik olan stoper bölgemizde Pedro ile bu eksiğimizi gidereceğiz. Her şeyden önce bugüne kadar ki transferlerde Boluspor Kulübü’nün Türkiye’de ki itibarı, Dünya’da ki itibarı, FIFA ve UEFA’da kulübümüzün mali yönden hiçbir davasının olmaması ve imajımızdan dolayı da böyle büyük transferleri halkımız ve esnafımızın sayesinde gerçekleştiriyoruz. Tabii burada en büyük destek olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşmemiz oldu. Rakamsal konuda fark olmasına rağmen, kendisi yakın dostumuz olduğu için bu rakamı karşıladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu transferde kendisi bizzat faydalı olmuştur. Bu transfer bize ve lige değer katar, güç katar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun”

“BOLUSPOR’A GELME ŞANSINI SONUNDA BULDUM”

Boluspor’un hedefleri için elinden geleni yapacağını ifade eden Pedro Franco ise; “Transferin son günlerinde de olsa Boluspor’a gelme şansını sonunda buldum. Uzun süredir gerçekleşmesini istediğim bir şeydi. Amacım burada Boluspor’un hedeflerine ve takıma yardım etmek. Elimden geleni yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın. En kısa sürede katkı vermek için çalışmaya başlayacağım. İdmanlar ve maçlarda bulduğum fırsatları değerlendirmeye çalışacağım. Umarım Süper Lig hedefine ulaşırız. Bunun için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim