Bolu 1.Amatör kümede Play-Off karşılaşmalarında 4 hafta geride kaldı. Kıyasıya geçen mücadelelerin sonunda karşılaşmalara gelen taraftarlar heyecanlı mücadelelere tanıklık etti. Haftanın farklı sonucunu lider Özel İdarespor alırken, liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı.

Hafta sonu Karaçayır’da birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynandı. Play-Off’lar da 4 hafta geride kalırken, Özel İdarespor aldığı farklı galibiyetle puanını 10’a çıkardı.

ÖZEL İDARESPOR:7 DÖRTDİVANSPOR:1

Özel İdarespor ile Dörtdivanspor karşılaşmasında haftanın en farklı skoru çıktı. Karşılaşma başladığında Özel İdarespor kazanıp rakibi ile puan farkını açmak isterken, Dörtdivanspor ise kazanıp puan farkını azaltmak istiyordu. Karşılaşmaya Dörtdivanspor hızlı başlayıp, rakip kalede arka arkaya pozisyonlar buldu. Dörtdivanspor’un bir topu direkten dönerken bir net pozisyonunu da gole çeviremedi. Kalesinde pozisyonlar gören Özel İdarespor kendine gelirken 11.dakikada Hazal ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ikinci golde gecikmedi. Haktan takımını 2-0 öne geçiren golü atarak takımını rahatlattı. Kalesinde arka arkaya goller gören Dörtdivanspor oyun kontrolünü kaybederken, 19. dakikada Özel İdarespor’dan Kerim Ufuk skoru 3-0’a getirdi. Tamamen rahatlayan Özel İdarespor 37. dakikada Furkan Yılmaz ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında durmayan Özel İdarespor 55. dakikada Haktan, 68. dakikada penaltıdan Uğur Güllü ve 78.dakikada Özcan Orta takımı adına golleri atan oyuncular oldular. Dörtdivanspor’un golünü ise Erkan Gökmen kaydetti. Özel İdarespor, haftayı 7-1’lik farklı skorla geçerek liderlik yolunda koltuğunu sağlamlaştırdı

ALADAĞSPOR:1 KIBRISCIKSPOR:1

Aladağspor ile Kıbrıscıkspor Play-Off’un 4.haftasında karşı karşıya geldiler. Hedefini iki takımda üst sıralar olarak belirlerken 90 dakika sonunda birer puanı paylaştılar. Haftanın önemli karşılaşmalarından biri olan Aladağspor, Kıbrıscıkspor karşılaşması son dakikalara kadar heyecan içinde geçti. İki takımda karşılaşmaya kontrollü başlarken karşılıklı ataklarla rakip kalede gol aradılar. İlk 45 dakika içinde Aladağspor karşılaşmada Ahmet Erdoğan ile 1-0 öne geçerken soyunma odasına moralli gitti. İkinci yarıya ise Kıbrıscıkspor daha istekli başlayıp beraberlik golü ile karşılık vermek istedi. Kıbrıscıkspor istediği golü de ikinci yarının başlarında buldu. Enes Ercan takımı adına beraberliği getiren golü attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda üstünlüğü ele almak için mücadele ederken 90 dakika sonunda birer puana razı oldular.

TAŞKESTİSPOR:2 BOLU BELEDİYESPOR:1

Taşkestispor, Bolu Belediyespor karşılaşmasında baştan sona heyecan içerisinde geçen bir karşılaşma oldu. Kırmızı kartların olduğu maçta Taşkestispor maçın başlarında İbrahim Kılıç ile öne gecen golü buldu. Bu golün ardından maça ortak olmak isteyen Bolu Belediyespor, Serhat Gülen ile penaltıdan beraberliği sağladı. İlk 45 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda galip gelmek isterken tecrübeli oyuncu Nazif Şengül sahneye çıkarak Taşkestispor’u, Bolu Belediyespor karşısında 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Taşkestispor haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu. Uzatma dakikalarında Taşkestispor’dan Samet Güney, Bolu Belediyespor’dan 62.dakikada ikinci sarıdan Hasan Batmaz oyun dışında kalan oyuncular oldu.

BOLU 1.AMATÖR KÜME’DE HAFTANIN ENLERİ İSE ŞÖYLE:

Haftanın Takımı: Özel İdarespor

Haftanın Teknik Adamı: Ümit Erdoğan

Haftanın futbolcusu: Haktan Al

Haftanın Hakemi: Batuhan Topçu

Haftanın Şanssızı Takımı: Bolu Belediyespor

HAFTANIN SONUÇLARI

ÖZELİDARESPOR:7 DÖRTDİVANSPOR:1

KIBRISCIKSPOR:1 ALADAĞSPOR:1

TAŞKESTİSPOR:2 BOLU BELEDİYESPOR:1

4.HAFTANIN ARDINDAN OLUŞAN PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE:

TAKIMLAR                         O         G         B         M        A         Y         AV.     PUAN

1-ÖZEL İDARESPOR        4         3          1          0          12        4          8       10       

2-ALADAĞSPOR               4          2          1          1          6          4          2          7         

3-TAŞKESTİSPOR            4          2          0        2          7          8          -1         6         

4-KIBRISCIKSPOR          4          1          1          1          5          6          -1         5         

5-DÖRTDİVANSPOR       4          1          1          2          7          11        -4        4         

6-B.BELEDİYESPOR       4          0          1          3          3          7          -4        1

Editör: TE Bilisim