Bolu Basınının Veteranlar futbol turnuvasındaki temsilcisi Press 14 ikinci karşılaşmasında HTS Dizayn karşısında 5-2’lik galibiyet alarak turnuvadaki ilk 3 puanını aldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Veteranlar futbol turnuvasına ilk defa bu yıl katılarak ilimizin gazetecilerinden ve bürokratlardan kurulu olan Press 14 futbol takımı ikinci karşılaşmasında adeta şov yaptı.

B grubunda ikinci maçın çıkan Press 14, sahada daha çok takım olduklarını gösterdi. HTS Dizayn takımı ilk defa katılsa da turnuvada yıllarca başka takımlarda bulunan oyunculardan kurulmasına rağmen Press 14 karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı.

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte oyunun tüm hakimiyetini alan Press 14 takımı karşılaşmanın hemen başlarında golü bulan takım oldu. Öne geçmesi sonrasında 1-0 galibiyetle daha rahat top çeviren gazeteciler ve bürokratlar takımı rakibine göz açtırmadı. Oyunun genelinde sahanın tamamen hakimi olan Press 14 takımı karşılaşma sonunda rakibi HTS Dizayn filelerine 5 gol göndermeyi başarıp 3 puanı aldı. HTS Dizayn takımı iki gol ile cevap verdi.

Editör: TE Bilisim