Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Mustafa Çerkeşli Parkı’nda, masası sökülmüş bir kamelya buldu. Başkan Özdemir, konuyla ilgili, “Bolu halkının da hakkını gasp etmiş olmuşsunuz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

İzzet Baysal Mahallesi, Çakmaklar Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Çerkeşli Parkı yakınından geçen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Tanık olduğu olayı esprili bir dille anlatan Başkan Yardımcısı Özdemir, parktaki bir kamelyanın masasının çalındığını duyurdu.

“EVE LAZIM OLMUŞ GÖTÜRMÜŞLER”

Masayı alan kişi ya da kişilere seslenen Özdemir, “Bu masayı görünce bir süre düşündüm acaba sebep ne olabilir diye, aklıma şunlar geldi; Eve lazım olmuş götürmüşler, İki arkadaş aradaki engeli kaldıralım demişler sökmüşler, yapılanı beğenmemişler yeni bir görsel kazandırmak istemişler, ‘Bir de bu halini deneyin’ deyip bize bir mesaj vermek istemişler. Söken arkadaşlara sesleniyorum; sebep her ne ise komik değil. Aksine kamu malına zarar vermek saygısızlığını gösterip tüm Bolu halkının da hakkını gasp etmiş olmuşsunuz. Keşke konuşarak anlatsaydınız derdinizi, çünkü biz bu dili bilmiyoruz maalesef” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE CÜZDANA DENK GELDİ

Özdemir, daha önce de koşu yaptığı bir parkta, masanın birinde boş kola şişeleri olduğunu fark ederek temizlemek istemiş ancak masaya gittiğinde, masayı kirli bırakanlardan birinin cüzdanını bulmuştu. İsmi Fatih A. olduğu tespit edilen genç, masayı temizleyerek cüzdanını geri alabilmişti.

Başkan Yardımcısı Özdemir’den, daha önce yaptığını bu sefer de masayı alan kişi ya da kişileri bulması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim