İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı Kurban bayramının öneminden bahsederek; “İki büyük bayramımızdan bir tanesidir. Bayramda yasaklar kalktı ama rehavete kapılmadan bayramlaşalım” dedi.

Haber: Aslı Akış

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, korona virüs salgınının devam ettiğine işaret ederek, bayramlaşmaların yapılması gerektiğine işaret etti.

Yüceer;  “İki büyük bayramlarımızdan bir tanesidir ve kurban bayramında hali vakti yerinde olan kardeşlerimiz kurban keserler. Kendi örf adetlerimiz, kültürümüz gereği kutlamalarımızı gerçekleştiririz. Ancak geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan kovid nedeni ile bayramları da bayram olarak kutlayamadık. Hakikaten evlerimizden fazla dışarı çıkamadık bayramlaşma programları olmadı. Bu bayramda yasaklar kalktı ama ben rehavete kapılmadan bu kovid- 19 un tekrar olabileceğini, tekrar artabileceğini öngörerek yine de dikkatli davranmamızı vatandaşlarımız koronavirüs olduğunu kovid tekrar yakalanabileceğimizi dikkat etmelerini hasetten öneriyorum. Yine de mümkün olduğu kadar bayramlaşmalarımızı yapmamız bayramlarımız bayram olarak kutlama noktasında hareket edebiliriz. Ama dikkat etmemizi öneriyorum. Şimdiden vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Editör: TE Bilisim