Bolu Rotary Kulübü Başkanı Fatma Zehra Aydın ve yönetim kurulu üyeleri farkındalık yaratmak için kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Valilik önünde bulunan Kızılay aracına gelerek kan bağışında bulunan Bolu Rotary Kulübü Başkanı Fatma Zehra Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ihtiyaç sahibi tüm hastaların şifa bulması temennisinde bulundular.

“TÜM İHTİYAÇ SAHİBİ HASTALARIMIZA ŞİFA OLSUN”

Rotary Kulübü Başkanı Fatma Zehra Aydın kan bağışı sonrası yaptığı açıklamada, kan ve kök hücre bağışı konusunda farkındalık yaratmak istediklerini dile getirerek; “Rotary, dünyada iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Öncelikli faaliyet alanlarımız; barış ve anlaşmazlıkların çözümü, hastalıkların önlenmesi, temiz su ve hijyen, temel eğitim ve okuryazarlık, anne ve çocuk sağlığı, ekonomik ve toplumsal kalkınma ve çevrenin korunmasıdır. Biz Bolu Rotary Kulübü olarak bu konularla ilgili problemleri tespit etmek ve gücümüz yettiğince çözüm üretmek adına projeler yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kızılay Bolu Şube başkanımızı ziyaret ettik. Neler yapabiliriz konuşurken, Kan ve Kök Hücre Bağışı ile ilgili bir farkındalık yaratmak isteğimizi dillendirdik. Bugün bu amaçla Bolu Rotary Kulübü üyeleri ve dostları olarak Kan ve Kök Hücre Bağışı’nda bulunduk. Gönülden dilerim ki tüm ihtiyaç sahibi hastalarımıza şifa olsun, tüm bağışçı dostlarıma da sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim