Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, 1'inci Ligi play off yarı final ilk müsabakasında deplasmanda 2-0 yenildikleri Göztepe'yi, sahalarında oynayacakları rövanş maçında mağlup ederek finale çıkacaklarını iddia etti.

Boluspor Başkanı Çarıkçı, 2-0'lık yenilgiye rağmen takımının finale çıkacakları inancını taşıdığını söyledi. Rövanş karşılaşmasını, pazartesi akşamı saat 21.30'da taraftarları önünde oynayacaklarını hatırlatan Başkan Çarıkçı, şöyle konuştu:

“Bazen takımın şansı da yanında olmalı. Maçta şans bizden yana değildi. Golleri atamadık ve golleri kalemizde gördük. Boluspor takımı bu maçın rövanşını kendi sahasında alacak güce sahip. Bunu Göztepe takımı da sahasında hissetti. Herkesin gönlü rahat olsun. Bizim bu maçı alacağımıza olan inancımız tam. Kendi sahamızda oynamanın avantajıyla bu maçı kazanıp final oynayacağız. Biz bu güce sahibiz.”

Kırmızı beyazlı taraftarlarına da çağrıda bulunan Başkan Çarıkçı, bu konuda şunları söyledi:

“Tüm taraftarlarımızı pazartesi akşamı maçımıza bekliyoruz. Taraftarlarımız tribünleri doldurarak takımlarını desteklesinler. Takımımıza seyirci desteği lazım. Taraftarlarımızın stadı doldurarak 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini bekliyorum. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamızda Göztepe'yi yenerek adımızı finale yazdıran takım olacağız.”

Editör: TE Bilisim