Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayları Veysel Ayeroğlu ve Davut Karahaydar, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarına devam ediyor.

İl Başkanı Veysel Çetinkaya ile birlikte Bolu Merkez ve İlçelerde çalışmalarını sürdüren adaylar, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını söylediler.

Bolu Merkez ve ilçelerde devam eden seçim çalışmaları hakkında konuşan Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayı Davut Karahaydar şunları söyledi; “Ben aslen Çorumluyum ama uzun süredir Bolu’da yaşıyorum. Bolu’da da büyük bir Çorum nüfusu var. Bizim için Çorum Bolu fark eden bir şey yok burayı kendi memleketimiz olarak görüyoruz. Seçim çalışmaları bizim için son hızı ile devam ediyor ama özellikle iktidar partisinin baskıları nedeniyle bir yıldırma politikası var biz buna direnmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız tam tepkisini gösteremiyor, korkuyor. Özellikle son açıklamalarda bir mimleme politikası izlediler. Vatandaşlarımız da görüşlerini bildirmekten çekiniyor. Olumlu görüşlerini bildiren bildiriyor ama olumsuz görüş bildiren çekiniyor. Saadet Partisine bir dönüş var ancak, karşı tarafa geçiyorum diyerek geçen biri yok.”

“İnşallah bu sefer Saadet gelecek”

Saadet Partisi’nin bir diğer adayı Veysel Ayeroğlu çalışmaların iyi gittiğini, vatandaşların Milli Görüşü özlediğini söyledi. Ayeroğlu şöyle konuştu; “Seçim çalışmalarımız devam ediyor, birebir vatandaşımızla görüşüyoruz, esnafımızla bir araya geliyoruz. Saadete bir özlem var, Refah Partisinin o dönemini özlemişler. 16 yıllık bir AK Parti dönemi var. Ondan önceki dönem var. Halkımız huzur ve rahat için milli görüşü bekliyorlar. İnşallah bu sefer dip dalga ile Saadet Partisi yeniden doğacak. Halkımızın da ekonomik gücünün artması için bunun gelmesi gerekiyor, bunun bilincindeler. İnşallah bu sefer Saadet gelecek. Gerede milli görüşçü bir yapıya sahip. Kapalı bir yapıya sahip yaşantı olarak. Halkımızın üzerinde aşırı derecede baskı var. Biz geldiğimizde ziyaretlerde bize karşı tutumları çok iyi. Bunun da sandığa yansıyacağını umut ediyorum.”

“Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmadan devam ediyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında, hemen hemen bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini söyleyen Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya ise, vatandaşlardan olumlu tepki aldıklarını ifade etti. Çetinkaya, “Son hızla 24 Haziran’a hazırlanıyoruz, Bolu Saadet Partisi olarak. Milletvekili adaylarımızı tespit ettikten sonra ilçe taramaları, mahalle taramaları köy taramalarımız devam ediyor. Biz ulaşmadık hiçbir yer, sıkmadık hiçbir el, dokunmadık hiçbir gönül bırakmamak kaydıyla Bolu sathında çalışmalarımız devam ediyor.

Hemen hemen bütün ilçelerimize gittik. Çoğundan da güzel tepkiler aldık, dertlerini dinledik. Özellikle işi bozulan küçük esnaf olsun, çiftçilerin teveccühleri var. Onların feryatları ile karşılaştık. Bu ülke için, Bolu için acıklı bir durum. Bir kesim gerçekten zor ve mağdur durumda. Onları düzeltecek birini bekliyorlar. Bizim köye dönük, tarıma dönük, hayvancılığa dönük projelerimizi anlattığımızda teveccüh gösteriyorlar yüzleri gülüyor, inşallah diyorlar. Böyle güzel tepkiler alıyoruz, ilçelerde gördüğümüz manzara bizim açımızdan güzel.

Saadet Partisine geri dönüşü engellemek için algı operasyonu yapıyorlar. Ama şu bir gerçek ki, canı yanan insan çok, küçük esnafın canı yanmış, çiftçinin canı yanmış. Ürettiği ürünü satamıyor, sattığı zaman masrafını karşılamıyor. Bunlar gerçekler, besicimizin hali belli hiçbir besicimiz halinden memnun değil. Bunlar kendilerini açıklamıyor, bazıları kulağımıza geliyor, biz sizi destekleyeceğiz diyorlar. Hiç ummadığımız insanlar bizi desteklediklerini bizim kulağımıza söylüyorlar.” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim