Sadakataşı Derneği tarafından Bolu’da yapılan bir faaliyette, ihtiyaç sahibi olan yabancı uyruklu ve Türk vatandaşlarına Ramazan kolisi yardımı yapıldı.

Haber: Mehmet Fatih Yalınız

İHH Bolu Şubesinin bulunduğu sokakta yapılan yardımla Sadakataşı Derneği tarafından hazırlanmış erzak kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Faaliyet kapsamında yaklaşık 200 kişiye yardım ulaştırıldı. Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, “Sadakataşı Derneğimizin 2019 Ramazan çalışmaları kapsamında yurtiçi yardım çalışmaları münasebetiyle bugün Bolu’da yardım dağıtımı gerçekleştirmek üzere bulunuyoruz. Derneğimiz bu yıl Türkiye içinde 20 ayrı şehrimizde 5000 civarında kumanya dağıtımını inşallah gerçekleştirecek. Aynı zamanda çeşitli iftar organizasyonlarımız olacak, çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımıza inşallah bayramlık hediyelerini de dağıtmış olacağız. Bu vesile ile bugün Bolu’dayız. Bolu’daki kardeşlerimize inşallah kumanya dağıtımları gerçekleştireceğiz. Bugün Bolu’da hem Türkiyeli ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hem de Bolu’da yaşayan Suriyeli mülteci ailelerimize misafir kardeşlerimize kumanya dağıtımlarımızı gerçekleştireceğiz. Gün içinde alışveriş yapacağız çocuklarımıza, mağazalarda beğendikleri elbiseleri, kıyafetleri dilediklerince alacaklar. Arkasından da bir iftar organizasyonu ile bugünkü programımız bitecek.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim