Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca aralarında Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol’unda bulunduğu 81 ilin sağlık müdürleri ile illerdeki vakaların son durumlarını görüştü.

Haber: Aslı Akış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ilin sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüştü. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 ilimizin il sağlık müdürleriyle yaptığımız toplantıda vaka durumlarını, vaka artışlarının olduğu yerlerde artış sebeplerini, yoğun bakım kapasiteleri ve filyasyon oranlarını ele aldık. Koronavirüse karşı yapılması gereken yeni çalışmalar için değerlendirmelerimizi yaptık” açıklamasında bulundu.

“SİZLERDEN İSTEĞİMİZ MASKE, SOSYAL MESAFE, HİJYEN”

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol İSE sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca ile Covid-19 mücadelesinde yapılanlar ve yapılması planlananlar üzerine görüşmedeydik. Alınan önlemlerin, verilen emeklerin, yapılan planların değer bulması ve başarıya hep birlikte ulaşmak için sizlerden isteğimiz; Maske, Sosyal Mesafe, Hijyen. Lütfen” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim