Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 1 Haziran itibarıyla hizmete başlayan işletmeleri ziyaret ederek normalleşme sürecinde yapılması gerekenler hakkında işletme sahiplerine ve çalışanlarına bilgiler verdi. Tek kullanımlık ürünlerden sosyal mesafe kuralına, masalar arasında bir buçuk metre açıklıktan hijyene kadar detaylı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, işletme sahiplerini uymaları gereken kuralları anlattı.

HABER: Aslı Akış

Korona virüs salgını tedbirlerinin gevşetilerek normalleşme sürecine girilmesinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri hizmet sektörü başta olmak üzere, işletmeleri gezerek uyulması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıyor. Ekipler, yeniden açılan iş yerlerinde vatandaşların sağlığı için dezenfeksiyon önceliği ile işletme sahiplerine ve çalışanlarına sosyal mesafe, hijyen olmak üzere uyulması gereken kuralları aktardı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Bolu Kontrollü Sosyal Hayat'ta 1 Haziran itibariyle hizmete başlayan bütün işletmelerimize Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü olarak bilgilendirmelerimizi yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim