Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıkta Buluşalım” sloganı ile Sağlık Panayırı düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte açılan stantları gezen vatandaşlara sağlık taramaları yapıldı.

Anıtpark’ta düzenlenen Sağlık Panayırı’nın açılış kurdelesini Bolu Valisi Aydın Baruş, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Ünal ve AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Arslan Kağan Arslan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman kesti.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler Bolu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlar tarafından açılan standları gezerek Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

“Sağlıkta Buluşalım” sloganı ile açılan Sağlık Panayırında stantları gezen vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrollerinden geçirildiler.

Sağlık Panayırı’nda açılan standlar; Çocuk Doktorculuk Oyun Standı, Sağlık Tiyatrosu Etkinlikleri, ,Sağlık Taramaları, Resim ve Ürün Sergileri, Kızılay Kan Bağışı Standı, Türkök-Kök Hücre Bağış Satandı, Akupunktur Standı, Ergoterapi Standı, Kardiyoloji Standı, Dahiliye Standı, Göz Standı,Çocuk Sağlığı Standı, Gebe Okulu Standı, Menapoz Okulu Standı, Anne/Bebek Dostu Hastane Bilgilendirme Standı, Anne Sütü Standı, Yaşlı Sağlığı Merkezi Standı, Aile Hekimliği ve Topum Sağlığı Merkezi Standı, Tütün ile Mücadele Standı, Sigara Bırakma Standı, Obeziteyi Önleme Standı, Diyabet Standı, Karbonmonoksit Zehirlenmeleri Standı, KETEM Standı, Kanser Bilgilendirme Standı, Evde Sağlık Hizmetleri Standı, Ağız ve Diş Sağlığı Standı, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Standı, AMATEM Standı, Sağlık Teknolojileri Standı, 112 ve İlkyardım Satandı, Organ Bağışı Standı, Akılcı İlaç Kullanımı Standı.

 

Editör: TE Bilisim