Merhum Antrenör Rasim Yılmazdemir adına düzenlenen 15’inci Veteranlar futbol turnuvası final karşılaşması ödül töreniyle sona erdi. Turnuvaya adı verilen Rasim Yılmazdemir’in ailesinin de hazır bulunduğu final karşılaşmasında yapılan konuşmaların ardından Akay İnş. Toar Yapı kupayı kaldırdı. 

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Ödül töreni, Adalet Kalkınma Partisi Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ramazan Demir, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Emin Semercioğlu, İl Hakem Kurulu, Merhum Antrenör Rasim Yılmazdemir’in ailesi ve sporcular katıldı.

“Karaçayır’da futbolu sevenleri maçlara doyurduğumuza inanıyoruz”

Kupa töreninde ilk konuşmayı Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay yaptı. Aksay bu yıl Karaçayır Spor Kompleksinde 600’ün üzerinde futbol maçının oynandığını dile getirerek; “Amatörü seven, amatör için katkı veren tüm amatörün bireyleri, futbol takımları, 7’den 77’ye futbol şölenini bugün sizlerle yapmış olduğumuz final müsabakasıyla bitireceğiz. Miniklerden başladığımız, bütün yaş gruplarını oynadığımız 600’ün üzerinde futbol maçını yaptığımız Karaçayır’da futbolu sevenleri maçlara doyurduğumuza inanıyoruz. Önümüzdeki sene daha güzel müsabakalarda görüşmek üzere diyorum. Şampiyon takımı kutluyoruz. Diğer takımlara da önümüzdeki senelerde başarılar diliyoruz” dedi.

Tüm katılımcılara federasyonumuz adına teşekkür ediyorum”

Aksay’ın ardından söz alan Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ise, futbolu seven herkse teşekkür ederek; “Daha önceki yıllarda kaybettiğimiz benimde takım arkadaşım olan uzun yıllar Bolu futboluna sporcu ve antrenör olarak hizmet etmiş Rasim Yılmazdemir arkadaşımızın anısına düzenlediğimiz veteranlar futbol turnuvasında bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Kazanan takımı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok güzel bir organizasyon oldu”

Kupa töreninde bir konuşmada Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş yaptı. Bektaş, veteranlar futbol turnuvasının güzel bir şekilde sona erdiğini dile getirerek; “Bende sizler gibi sporu seven zaman zaman spor yapmaya çalışan biriyim. Böyle bir organizasyon olduğunu duyunca bizde arkadaşlarımızla katılmak istedik. Çok güzel bir organizasyon oldu. Güzel maçlar oldu. Gerçekten zevk aldığımı güzel 1 ay geçirdiğimizi söyleyebilirim. Bu arada 2 yıldır Bolu’dayım. Birkaç gün önce çıkan kararnameyle görev süremizin sonuna geldik. Tayin olduk başka bir ile. Artık adalet hizmetlerini başka bir ilde yerine getireceğiz. Şunu 2 yıllık Bolu sürecinde çok önemli arkadaşlıklar, dostluklar kurduğumuzu söyleyebilirim. Çok güzel insanlarla tanıştım. Bolu’nun güzel halkının gerçekten güzel yönlerini çok gördüm. Hepsinden çok güzel geri dönüşler aldım. Özellikle tayinim çıktından sonra. Tüm Bolu halkına çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

“Bu turnuvayı organize eden tüm yetkilileri tebrik ediyorum”

Bektaş’ın ardından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer söz aldı. Yüceer, turnuvayı tertip eden herkese teşekkür ederek; “Futbol turnuvasında sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Çok güzel bir ortam, her şey çok güzel. Saha, gece ışıklandırması bunlar mükemmel imkanlar. Turnuva başlayalı 40 gün olmuş. 40 günden bugüne kadar mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Bu turnuvayı organize eden tüm yetkilileri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Sporun kazanını kaybedeni olmaz”

Yüceer’in arından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’da söz aldı. Aydın, sporun kazanı ve kaybedeni olmadığının altını çizerek; “Rahmetli Rasim Yılmazdemir anısına düzenlenen turnuvanın başlangıcından bugüne kadar spora ve kardeşliğe destek veren tüm takımlarımızı kutluyorum. Rasim Yılmazdemir’in kızını dinlerken benimde bir evlat olarak içim acıdı. Ona bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine tekrardan baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Sporun kazanını kaybedeni olmaz. Biz her durumda dostluk kazandı diye bakıyoruz. Bugün Cumhurbaşkanımızda ifade etti. 9.Akdeniz oyunlarında 108 tane madalya alarak tarihi bir başarıya imza atan sporcularımıza da tebrik ediyoruz. Spor, sporcuya ve spor tesislerine olan yatırımlarımız, katkılarımız Allah’ın izniyle artarak devam edecek. Ben Akay Kardeşler takımını ayrıca şampiyon oldukları için tebrik ediyorum. Bolu’da tabi sevdiğimiz tanıdığımız insanlar var. Sevdiğim insanlara kupa vermek ayrıca güzel olacak benim için. Bütün takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

“Babam çok emek verdiği futbol dalında isminin futbol turnuvasına verildiğini bilseydi çok mutlu olurdu”

Törende bir konuşmada merhum antrenör Rasim Yılmazdemir’in kızı Çağla Yılmazdemir yaptı. Yılmazdemir, babasının futbola çok emek verdiğini ifade ederek şunları dile getirdi: “Babam dostluğa, arkadaşlığa çok önem veren empati yeteneği çok yüksek bir insandı. Öğrencilerini kendi evladı gibi görür. Onlarlar birlikte ağlar, birlikte gülerdi. En çokta var olmalarından gurur duyardı. Bugün babamı güzel bir şekilde anıyorsak hayatta değer verdiği şeylerin yerine geldiğini görüyoruz. Babam çok emek verdiği futbol dalında isminin futbol turnuvasına verildiğini bilseydi çok mutlu olurdu. Ailesi olarak bizde çok mutlu olduk. Bu turnuvada görev alan herkesi de tebrik ederim” şeklinde konuştu.

15.veteranlar turnuvasında şampiyon olan Akay İnş. Toar Yapı’nnı kupasını AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın verdi. Kupa töreni hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim