Haber: Burhan Yeşiltaş 

Boluspor U21 takımı, Süper Kupa Finali’nde Fenerbahçe U21 takımı ile İnegöl’de karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 1–0 geride kapattığı karşılaşmada Fenerbahçe U21 takımına 3–0 mağlup oldu. Fenerbahçe, bu sonuçla Süper Kupa Şampiyonu oldu.

Boluspor antrenörü Fatih Ateş, Fenerbahçe karşısına; Caner, Diyar Uykur, Enes Güler, Doğukan, Necati, Oğuzhan, Mutlu Güler, Burak Asan, Furkan Demir, Yaşar Kaan, Ahmet Talha on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Efe Köpür, Burak Gümüş, Emre Adiloğlu, Özgür Kazar, Ferhat Özcan, Muhammed Şura, Kutay Aydın yer aldı.

FENERBAHÇE U21 ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya Boluspor U21 takımının vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk dakikalarında Fenerbahçe U21 takımı, Boluspor’a oranla maça daha iyi başlayan taraf oldu. Boluspor U21 takımında Oğuzhan, maçın 18’inci dakikasında sarı kart gördü. Fenerbahçe U21 takımı, maçın 26’ıncı dakikasında öne geçti. Oğuz Kağan ceza sahasında son kez dokundu, top ağlarla buluştu. Fenerbahçe U21 takımı, bu golle Boluspor U21 takımı karşısında 1–0 öne geçti.

CANER PENALTIYI KURTARDI

Fenerbahçe U21 takımı maçın 37’inci dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Samet Karakoç’un vuruşunu Boluspor kalecisi Caner kurtarmayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe U21 takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

9 KİŞİ KALDIK

Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe U21 takımının vuruşu ile başlandı. İkinci yarıda her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. Maçın 65’inci dakikasında Doğukan Sılacı ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Boluspor U21 takımı sahada 10 kişi kaldı. Dakikalar 71’i gösterdiğinde Diyar Uykur, son adam olarak rakibini düşürdü, maçın hakemi bir kez daha kırmızı kartını gösterdi. Boluspor U21 takımı, sahada 9 kişi kaldı.

FENERBAHÇE FARKI 2’YE ÇIKARDI

Maçın 74’üncü dakikasında Fenerbahçe U21 takımı, ikinci golü buldu. Ahmet Han Köse, serbest vuruştan skoru 2-0’a getirdi.

ATEŞ HOCAYI TRİBÜNE GÖNDERDİ

Fenerbahçe U21 takımının bulduğu 2’inci golünden sonra Boluspor antrenörü Fatih Ateş, itirazlarını sürdürdü. Karşılaşmanın hakemi Fatih Ateş’i tribüne gönderdi. Fenerbahçe U21, takımı 80’inci dakikada Ahmet Han Köse ile bir gol daha bularak skoru 3-0’a getirdi.

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor U21 takımı, Fenerbahçe U21 takımına 3–0 mağlup oldu. Fenerbahçe U21 takımı aldığı galibiyetle Süper Kupa’nın sahibi oldu. Kırmızı beyazlılarda, Doğukan ve Diyar kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Editör: TE Bilisim