Boluspor, Spor Toto 1.ligin 16.haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı mücadelede Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Samsunspor’un golünü Yasin Öztekin atarken, Boluspor’un golünü Bregu kaydetti.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Samsunspor karşısına; Selmani, Fethi, Bregu, Hakan, Zahit, Kasongo, Emin, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Diarrassouba, Arda Şengül, Novak, Atamer, Talha, Arda Köksal, Ensar, Diyar, Erkam yer aldı.

Samsunspor ise Boluspor karşısına, Nurullah, Ali, Yunus Emre, Cihan, Mendes, Savicevic, Yasin Öztekin, Soner, Hasan Kılıç, Fofana, Osman Çelik on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Samsunspor karşısına 3 as oyuncusundan yoksun olarak çıktı. Kırmızı beyazlılarda Odise Roshi sarı kart cezasından, Abdürrahim Dursun ve Eray Ataseven sakatlıklarından dolayı kadroda yer almadı.

Karşılaşmaya Samsunspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın 5.dakikasında Boluspor’da Abdurrahaman sarı kart gördü. Maçın ilk 15 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi.

SAMSUNSPOR ÖNE GEÇTİ

Samsunspor maçın 22.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Ani gelişen Samsunspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Yasin Öztekin düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Samsunspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

BOLUSPOR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor maçın 26.dakikasında beraberlik sayısını buldu. Samsunspor yarı sahasında topla buluşan Berk topu Bregu’ya aktardı, ceza yayı üzerinde topla buluşan Bregu düzgün bir vuruşka topua filelere gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın 43.dakikasında Boluspor’da Ali Keten sarı kart gördü. Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

BREGU DEVAM EDEMEDİ

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Sakatlanan Bregu’nun yerine Arda Köksal oyuna dahil oldu.

KABONGO NET POZİSYONU KAÇIRDI

Boluspor maçın 54.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Hakan’ın ortasına kafayla dokunan Kabongo’nun vuruşu auta çıktı. Maçın 55.dakikasında Boluspor’da Zahit sarı kart gördü.

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ KALDI

Samsunspor’da maçın 59.dakikasında Yunus Emre ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyuna dışında kaldı. Samsunspor bu dakikadan sonra sahada 10 kişi mücadele edecek. Maçın 75.dakikasında Boluspor’da Bertu sarı kart gördü. Boluspor maçın 75.dakikasında ikinci oyuncu değişikliği yapıldı. Hakan Bilgiç oyuna girdi, Novak oyuna girdi.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 7 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların golünü 26.dakikada Bregu kaydetti. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 21’e çıkardı.

Editör: TE Bilisim