Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 karayolu Sanayi kavşağında drone destekli denetim gerçekleştirdi. Yaya yolu üzerindeki kırmızı ışık kuralına uymayan ve D-100 karayoluna ters yönden çıkan sürücüler için para cezası uygulandı.

 Haber: Ömer Çetinaslan

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Trafik kazalarını önleme planı" kapsamında kazaların yoğun yaşandığı yerlerde ve kazalara etki eden kural ihlalleri üzerinde yoğunlaşarak denetimlerin havadan ve karadan devam edeceği öğrenildi.

Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Kd. Başpolis Mehdi Çelebi kontrolünde Sanayi kavşağı mevkiinde drone destekli denetim gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Aracı Büro Amirliği'ne bağlı drone ile  tespit edilen kural ihlalleri arasında emniyet şeridi ihlali yapan,  emniyet kemeri takmayan, cep telefonu kullanan, kırmızı ışıkta geçen ve ters yönde araç kullanan sürücülere para cezası kesildi.

D-100 karayolu sanayi kavşağındaki trafik ışıklarının 50 metre ötesinde bulunan yaya geçidi ışığı kuralına uymayan sürücüler için para cezası uygulandı.

Denetimde ayrıca Şair Şinasi Sokak üzerinden D-100 karayoluna çıkan sürücülere de para cezası uygulandı.

37 SÜRÜCÜYE 6809 TL PARA CEZASI

Bolu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleşen denetimde kırmızı ışık ihlali yapan, ters yönde araç kullanan ve muayenesiz araç kullanan 37 sürücüye toplamda 6809 TL para cezası kesildi.

Editör: TE Bilisim