SEDAŞ’ın Bolu İlinde çalışanları için düzenlediği iftar yemeği birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi. SEDAŞ yöneticilerinin Bolu ilinde görev yapan çalışanları kapıda karşılaması ile başlayan organizasyon, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in hoş geldiniz konuşması ile devam etti.

SEDAŞ çalışanları iftar organizasyonunu neşe ve hoş sohbet içinde geçirdiler. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Geleneksel olarak her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında SEDAŞ’ın 1700 çalışanı için ayrı ayrı organize ettiği iftar programlarında, çalışanlarıyla bir araya gelen SEDAŞ yöneticileri, Hampton by Hilton Bolu Otel de bu yıl ramazan ayının üçüncü iftarını SEDAŞ Camiası olarak geleneksel bir şekilde bir arada gerçekleştirdi. Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa davetli olarak, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve sendika yöneticileri ile SEDAŞ yöneticileri, grup müdürleri, departman müdürleri ve yaklaşık 250 çalışan katıldı.

SEDAŞ’ın Bolu İli ve ilçelerinde çalışanlarının katıldığı iftar yemeği güzel bir sohbet ortamında geçti. Katılımcılarla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, “Elektrik dağıtım hizmetinin 24 saat kesintisiz ve sürekli olarak sağlanabilmesi için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımızla uzun yıllar boyunca hep beraber olalım isteriz. ‘Barış, Sevgi ve Yardımlaşma’ ayı olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerken, şimdiden değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı,  Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim