Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit hane ziyaretleri kapsamında gazilerimizi evlerinde ziyaret etti. Gaziler ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını soran Ümit,  her zaman onların yanında olduklarının mesajını verdi.

Haber: Aslı Akış

Sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını sürdürmeye devam eden Bolu Valisi Ahmet Ümit'in eşi Şengül Ümit, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un eşi Özlem Aksoy ile birlikte Şehit aileleri ve gazilerimizin ziyaretlerini sürdürüyor.

“GAZİLERİMİZİN FEDAKARLIĞINI UNUTMAYACAĞIZ”

Ümit ve Aksoy ziyaretler kapsamında ilk olarak Gazi Sami Demirel'i, Aziz Şehitlerimizden Kenan Özdemir'in ailesini, Yaşar Doğançay'ın kardeşini ziyaret ettiler.

Kıbrıs Gazimizi ve Aziz şehitlerimizin yakınlarını ziyaret ederek Vali Ahmet Ümit’in kalbi selamlarını ileten Şengül Ümit i, Gazimizin ve şehit yakınlarımızın talep, istek ve önerilerini dinledi, ailelerle ve çocuklarla ilgilendi.

Kıbrıs Gazimiz Sami Demirel'i ziyareti esnasında gazimizin doğum günü olduğunu ve 80 yaşına girdiğini öğrenen Şengül Ümit, Gazimize doğum günü sürprizi yaptı, sağlıklı ve mutlu yıllar temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim