Bolu’da, normalleşme adımları doğrultusunda yeniden açılan Şey Bilardo’da “Covid-19 Turnuvası” düzenlendi. Turnuvaya katılan sporcular, maske takarak sosyal mesafe kuralına uydu.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda kapatılan bilardo salonları, normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran’da da yeniden hizmet vermeye başladı. Bolu’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Şey Bilardo, alınan tedbirler ve hijyen kuralları çerçevesinde kapılarını yeniden bilardo severlere açtı.

Normalleşme adımlarıyla birlikte uzun zaman sonra yeniden faaliyete geçen Şey Bilardo’da, il kapsamında 3 bant “Covid-19 Turnuvası” düzenlendi. 16 sporcunun katıldığı turnuvada, sosyal mesafe kuralına uyularak maske kullanımına özen gösterildi.

BİLARDO SALONUNDA TEDBİRLER ALINIYOR

Şey Bilardo İşletmecisi Mehmet Ali Atalay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 75 gün sürenin ardından yeniden faaliyete geçen bilardo salonunda tüm tedbirlerin alındığını, ıstaka, masa ve topların düzenli olarak dezenfekte edildiğini, bilardo severlerin de sosyal mesafe ve maske kuralına uymaya özen gösterdiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim