Haftalar geçiyor. Alınan saha sonuçları Boluspor’a hiç yakışmıyor. Sürekli puan kaybeden takım haline geldik. Kendi sahamızda oynadığı dört maçta yedi puan bırakan bir takım başarıya ulaşamaz. Futbol’da İstikrar başarıyı getirir. Bu olmayınca alınan sonuçları normal karşılamak gerekir. Bu takım ilk altı içerisinde olacak diye bir beklenti içine girmeyelim.

Geçen sezon seyir zevki olan futbol adına sahada bir şeyler yapmak isteyen bir takım vardı. Bu sezon bu takımdan eser kalmadı. Bu maçta rakip Altınordu takanını imrenerek izledim. Futbol adına yapmaları gerekenleri fazlası ile yaptılar. İçinden Biz neden böyle bir takım oluşturmuyoruz. Neden bu şekilde bir yapılanmaya gitmiyoruz diye maç boyunca hep düşündüm. Belki bir gün Altınordu takımı gibi gençlerden kurulu koşan Boluspor’a sahip oluruz. Fuat hocanın maç sonu açıklamasında ”Bu sezonun en iyi futbolunu oynadık. Futbol şansı bizden yana değildi” açıklamalarına gülüp geçiyorum. Şahsen ben göremedim. Kim gördü? Bilmiyorum. Sanki biz başka maç seyrettik. Bu ifadeleri kullanmak yenilgiye sadece kılıf aramaktır. Boluspor takımı ise Popeon’dan başka bir golcü olmamasının sıkıntısını çekmeye devam ediyor.

Tam Te Wrede komedisi yaşıyoruz. Gitti ise neden geri geldi? Gücü yok. İki metreden kaleyi bulamıyor. Boluspor takımı bu oyuncudan gol bekliyor kurtarıcı olarak oyuna alıyorsa vay halime diyorum. Maç başlamadan önce yedek kulübesinden geçerek tribüne çıkan bir sakat oyuncuları görünce neden diyorum. Açıklama bekliyorum. Santos belirsizliğini anlamak mümkün değil. Ne zaman sahada göreceğiz merak ediyorum. Sezon başında bu kadar oyuncuyu kadrosuna dolduran fakat sahaya süreceği on bir oyuncuyu zor tamamlayan takımı ve hocasını mutlaka sorgulamak gerekir. Sakatlıklar iyileşince izleyeceğimiz takım bu takından ne farkı olacak çok merak ediyorum.

 

İYİ HAFTALAR…