Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammed Emin Demirkol,  emekli sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onları unutmadıklarını gösterdi.

Bolu İl Sağlık Müdürü, emekli Hemşire Emine Aydın ile Dr. İsmail Yamaner ve Dr. Nevzat Önal’ı İzzet Baysal Devlet Hastanesinden emekli olduktan yıllar sonra evlerinde ziyaret ederek yıllarca emek verdikleri herkes adına teşekkür etti.

ONLARIN TECRÜBELERİ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Demirkol ; “ Emekli sağlık çalışanlarımızı ziyaret projesinde amacımız;  yıllardır hizmet ettikleri sağlık sektöründe bugün Bolu’nun geldiği mükemmel noktaya katkı sağladıklarını ve hatırlandıklarını göstererek kendilerine teşekkür etmek. Yıllarca fedakarca, hele ki günümüzden yıllar önce daha zor şartlar altında halkımıza hizmet etmiş, emek vermiş hekim, hemşire ve sağlık çalışanı büyüklerimizi emekli olduktan sonra da unutmadığımızı göstermek istedik. Onların tecrübeleri bizler için çok değerli. Onların hal hatırlarını sormak ve önerilerini almak bizlerin ufkunu açacaktır düşüncesiyle gerek Bolu’ya gerekse ülkemizin diğer illerine hizmet etmiş ve ilimizde ikamet etmekte olan değerli sağlık çalışanı emekli büyüklerimizin ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Emekli sağlık çalışanlarının bu ziyaretlerden oldukça mutlu olduklarını dile getiren Demirkol, bu anlamlı buluşmaların devam edeceğini ifade etti.

Emekli Dr. İsmail Yamaner de “Bolu İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğrt. Üyesi Muhammed Emin Demirkol beyefendi gerçekleştirdiği ziyaret ile bizi çok mutlu etti. Kendisiyle çalışmamamıza ve hiç tanışmamamıza rağmen bizlere böylesine nazik bir ziyarette bulunduğu için kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu davranışından çok etkilendim.  İlimiz için faydalı çalışmalarını takip ediyoruz, eminim bu çalışmaları başarıyla devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim