24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Bolu Valisi Aydın Baruş başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Valilik Abant Toplantı Salonunda Vali Aydın Baruş’un başkanlığında yapılan toplantıya, İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Han, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Taner Gülşen, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili bilgilendirme toplantısında bir araya geldiklerini belirten Vali Baruş “Öncelikle seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Toplantımızın amacı ilimizde seçim sürecini sağlıklı bir şekilde geçirilmesi, huzur ortamı içeresinde gerçekleştirilmesi ve vatandaşımızın iradesinin seçim sandıklarına tam ve sağlıklı bir şekilde yansımasını sağlamaktır. Seçim ile ilgili güvenlik tedbirlerini aldık ve almaya da devam ediyoruz. Demokratik bir şekilde nezaket içerisinde bu seçimlerin gerçekleştirilmesiyle Bolu ilinde vatandaşımızın iradesini sandığa sağlıklı bir şekilde yansımasını inşallah sağlayacağız. Daha önceki seçimlerde de bir olay yaşamadık. Bolu bu konuda huzurlu bir kent. Siyasi partilerimiz de birbirlerine olan nezaketleri çerçevesinde centilmenlik içerisinde bu süreç yürütüldü. Umarız ki bu seçimde de aynı huzurlu ortamı gerçekleştiririz.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sunum eşliğinde 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için siyasi parti temsilcileri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı ve fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Editör: TE Bilisim