Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversiteyi kazanarak Bolu’ya gelen öğrenciler 3-7 Ekim tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli tarafından otogarda karşılanacak.

Haber: Aslı Akış

BAİBÜ bölüm ve programlarına kayıt işlemlerinin tamamlanması ve yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ülkemizin dört bir yanından öğrenciler ilimize gelmeye başlıyor.

BAİBÜ, Bolu Şehirler Arası Otobüs Terminalinde karşılama ve tanıtım standı açacak. Basın ve Halkla İlişkilerÖğrenci İşleri ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personelinin hazır bulunduğu stantta öğrenciler karşılanarak bilgilendirme yapılacak. Üniversite ve şehrimizle ilgili merak ettikleri konular hakkında soruları cevaplanacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu’ya gelen öğrenci ve öğrenci yakınlarına yardımcı olmak, Üniversite ve şehir merkezine kolay ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla 3-7 Ekim tarihleri arasında 08.00-17.00 saatleri içerisinde her yarım saatte Gölköy kampüsü ve şehir merkezine BAİBÜ tarafından ücretsiz servis yapılacak.

Öte yandan, 3-7 Ekim tarihleri arasında Gölköy Kampsünde Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ile İzzet Baysal Kültür Merkezi önünde yiyecek/içecek ikramları olacak.

Editör: TE Bilisim