Bolu SMMM Odası Başkanı Yüksel Ceylan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında, “Kadınların mücadelesi demokratikleşme sürecinin itici gücü olmuştur” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Dünya Kadınlar Günü kapsamında, SMMM Oda Başkanı Yüksel Ceylan, mesaj yayımladı. Günün demokrasi ve özgürlükler için anlamına dikkat çekilen mesajda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de kutlandı. Mesaj şu şekilde:

“ÖZGÜRLÜKLER ANLAMINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü demokrasi ve özgürlükler anlamında çok özel ve önemli bir yere sahiptir. Kadın erkek eşitliği için yola çıkan kadınların, hak arama eylemleri aynı zamanda, insan hak ve özgürlüklerinin dünya genelinde önemsenmesine ve uygulanmasına yönelik umut verici adımların atılmasını sağlamıştır. Kadınların mücadelesi birçok ülkede demokratikleşme sürecinin itici gücü olmuştur. Kadınların bir birey olarak var olmasını, demokrasi ve toplumsal refah için toplumdaki konumunun güçlenmesini, kadına yönelik ayrımcılık ve şiddetin ortadan kalkmasını diliyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

 

Editör: TE Bilisim