Sol Parti Bolu İl Örgütü, İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, “SOL Parti tüm gücüyle ezilen halkın birliği ve dayanışması için mücadele edecek, halka yönelen her saldırının, ülkemizi kaosa sürükleme gayretlerinin karşısında duracaktır” denildi.

Haber Merkezi

İstanbul Beyoğlu’nda düzenlenen bombalı saldırıda en az 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 81 vatandaş ise yaralandı. Türkiye’yi yasa boğan saldırıya ilişkin Sol Parti Bolu İl Örgütü yazılı açıklama yaparak baş sağlığı diledi.

“HERKES İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNME”

Saldırıyı lanetlediklerini ifade edilen açıklamada, “İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen halk düşmanı terör saldırısını kim yapmış olursa olsun lanetliyoruz! Bu saldırı herkesin aklına 7 Haziran sonrasındaki kanlı katliam dönemini getiriyor! Bugün ülkemizin aydınlık geleceğine inanan; ezilenlerden, gençlerden, Alevisi Sunnisi, Türk'ü Kürt'üyle tüm emekçilerden yana olanlar için, 4'lüsü, 5'lisi, 6'lısı herkes için bir kez daha düşünme günüdür” denildi.

“SOL PARTİ TÜM GÜCÜYLE MÜCADELE EDECEK”

Saldırının karşısında olduklarına da dikkat çekilerek, “SOL Parti tüm gücüyle ezilen halkın birliği ve dayanışması için mücadele edecek, halka yönelen her saldırının, ülkemizi kaosa sürükleme gayretlerinin karşısında duracaktır! Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim