Haftalardır yazıyoruz çiziyoruz. Boluspor’da işlerin iyi gitmediğini alınan saha sonuçları ile takımda hoca değişimi gerektiğini uzun zamandır dile getiriyorum. Kaybedilen her maç sonrasında maç sonu yaptığı garip açıklamalar ile gündemde kalmayı başaran bir hoca oldu. Hiçbir zaman hatayı ve suçu kendinde görmedi. Sürekli bahaneler üreterek bugüne kadar geldi. Kaybedilen Balıkesir maçı son maçı oldu.

Oynadığı son üç maçını puansız kapatan ve ilerleyen haftalar için sıkıntılı bir sürece giren Boluspor takımı için hoca değişikliği geç de olsa gerçekleşmiş oldu. Hoca değişti değişmesine de maç sonu istifasını vermesini beklerdik. Fakat olmadı. Yönetimin hocayı göndermek için yaptığı pazarlıkta zararlı çıkan Bolupor karlı çıkan yine hoca olmuştur. Bu her zaman böyle olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu hocanın yaptığı anlaşmanın ne kadar bağlayıcı olduğunu ve gönderilmesi için çekilen zorlukları gördüler. Sonunda gitti.

Maddi anlamda ciddi bir kayıp yaşadığımızı da biliyoruz. Fuat Çapa ‘nın istediği gibi sonuçlanan bir ayrılık olmuştur. Yönetim olarak artık aldığınız hocaya dikkat edin. Ve ona göre sözleşme yapın. Ders alınması gereken bir sezon yaşıyoruz. Giden gitti. Artık geleceğe bakalım. Bir iki gün içinde yeni hoca ile anlaşılacak. Başkanın açıklamalarında Altınordu modelini uygulayacağız ifadesini olumlu buluyorum.

Bu bağlamda bu ligi bilen ve altyapıyı ciddiye alan genç oyuncuları önemseyen bir hoca ile yola devam etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Sıkıntılı geçen dokuz haftalık dönemde alınan sekiz puan ile son sıralara yakınız.  Takımı olarak artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı.

Hoca değişikliğinin olumlu olacağını futbolcularında bu gelişmeden etkilenerek gerçek performanslarını sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum. Rize maçı bu bağlamda oyuncuların kendilerini yeni teknik kadroya ispatlama maçı olacaktır. Haydi hayırlısı…

İYİ HAFTALAR…