Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Börekçiler Sokak’ta yapılan düzenlemede Bolu Belediyesi ekiplerinin yapılan uyarılara rağmen gerekli altyapı çalışmalarını yapmamalarına çok sinirlendiğini ve ilgili kişiler hakkında işlem yaptırmayı düşündüğünü söyledi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından İzzet Baysal Caddesi başta olmak üzere birçok sokakta yol ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Kafeler sokağı olarak bilinen İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Börekçiler Sokak’ta da Bolu Belediyesi ekipleri tarafından sokağın orta kısmına asfalt döküldü.

Daha önce sokağın ortasından geçen su kanalı sayesinde tahliye olan yağmur suyu, asfalt atılmasının ardından sokakta birikti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı basın toplantısında, tüm uyarılara rağmen belediye ekipleri tarafından ilgili konuda ihmal yapıldığını ifade ederek, bu olaya çok kızgın olduğunu ve sorumluları hakkında işlem yaptırmayı düşündüğünü söyledi.

“BU OLAYA ÇOK KIZDIM”

Başkan Özcan, söz konusu çalışma hakkında hassas davranılması gerektiğini söylemesine rağmen uyarıların dikkate almadığını ifade etti:

“Çok üzülerek söylüyorum, Börekçiler Sokak’ta atılan asfalt ile ilgili maalesef belediye ekiplerimizin bir ihmali söz konusu olmuş. Orada su birikintisine yol açılıyor. Defalarca söylememe rağmen, alt yapısı ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasında hassas davranılması gerektiğini söylememe rağmen, kendim de gidip ‘Aman arkadaşlar hiçbir şeyi eksik bırakmayın’ dememe rağmen orada yanlış bir iş yapılmış. Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorlar inşallah düzeltilecek.”

 “SORUMLULAR HAKKINDA İŞLEM YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

Özcan, olayın sorumluları hakkında işlem yaptırmayı düşündüğünü söyleyerek, “Börekçiler Sokak ile ilgili her şeyimiz hazır ama ben göreve geldiğinden bu yana en çok üzen konulardan biri olduğunu söyleyebilirim.  Bu olaya çok kızdım ve sorumlular hakkında işlem tahsis etmeyi dahi düşünüyorum.  Defalarca uyarılmasına rağmen eksikliği gidermeden,  işlem yapmaları ve ikinci bir işlem yapmaya mahal vermeleri meselesi beni çok kızdırdı” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim