Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Düzce Belediyesiyle, Bolu Belediyesini kıyasladı ve bu süreçte su indirimi yapan başka bir belediyenin olmadığını vurguladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışının daha çok yardım yaptığını ifade etti. AK Partili belediyelerinde bu süreci iyi geçirdiğini ifade eden Başkan Özcan Bolu İle Düzce ilini kıyaslamayı önerdi. Başkan Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER BAŞARILI”

CHP ile alakalı çok büyük bir ön yargı vardı, Chp gelirse yardımlarınızı keser. Yardıma ihtiyacı olan insanlara bunları söylüyorlardı ve bu çok etkili oluyordu bu süreçte göründü ki aslında Sosyal Demokrat Belediyeler Sosyal Belediyecilik anlayışını daha çok ortaya çıkartıp daha çok yardım yaptılar. Bunların içerisinde bu süreci çok iyi götüren AK Parti Belediyeleri de var ama Sosyal Demokrat Belediyelerin özelliği burada ortaya çıktı.

“EL ALTINDAN SU FİYATI YÜKSELTMEDİK”

Bizi kıyaslayabilecekseniz Düzceyle kıyaslayacaksınız. Düzce Belediyesi ne kadar muhtaç aileye ulaşmış, Bolu Belediyesi ne kadar aileye ulaşmış. Bolu Belediyesi ne kadar nakit yardımı yapmış ailelere, Düzce Belediyesi ne kadar yapmış. Bizden başka su fiyatında indirim yapan olmadı bu süreç içerisinde, bazı belediyeler el altından suya bile zam yaptılar bu süreçte.

 

Editör: TE Bilisim