Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ilk defa gençlerimize kontenjan ayıracağız. Mezun olmuş, hayata yeni atılacak gençlerimiz bu projeden ev alabilecekler.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Gençlerde buluşmada bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti olarak amaçlarının gençlere daha iyi bir hizmet sunmak olduğunu söyleyerek, Gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu vurguladı.

“TÜRKİYE'Yİ GENÇLERLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Kurum, her şeyin bir hayalle başladığını dile getirerek, “Hayal etmeyince hiçbir iddianız olmaz. İddianız yoksa da geleceğe dair bir proje yapma imkanınız olmaz. Hayal ettiğinizi gerçekleştirirseniz hem kendiniz hem de ülkeniz için bir şeyler üretmiş olursunuz. Ecdadımız, bize çok önemli miras bıraktı ve bizler bu mirasa sahip çıkmak zorundayız. Kararlılıkla büyük ve güçlü Türkiye'yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Bizler sizler için hep daha iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Yeşil alanlarımız, üniversitelerimiz, spor sahalarımız, kütüphanelerimiz, kıraathanelerimiz bunların hepsini bulunduğunuz yerde ihtiyacınızı giderebilin diye yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

“SOSYAL KONUT PROJELERİNDEN GENÇLERİMİZE KONTENJAN"

Gençlerden gelen soruları yanıtlayan Kurum, gençlerle alakalı istihdam zorunluluğu getirdiklerini hatırlatarak, bu çerçevede binlerce gence iş imkanı sağladıklarını kaydetti.

Sosyal konut projelerinden gençlere kontenjan ayrılması konusunda müjdeyi haftalar önce verdiklerini hatırlatan Kurum, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ilk defa gençlerimize kontenjan ayıracağız. Mezun olmuş, hayata yeni atılacak gençlerimiz bu projeden ev alabilecekler.” dedi.

Editör: TE Bilisim