Haber: Aslı AkışEbru Buket Dönmez

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Sancaktar, “Gazeteciler günü olduğu için değerli basın mensuplarımızı ziyaret etmeliyiz diye düşündük. Saadet Partisi olarak sizi ziyarete geldik. Tüm emekçi kardeşlerimizin gazeteciler gününü kutluyorum” diyerek başarı temennisinde bulundu.

“ESNAF ZİYARETLERİ YAPIYORUZ”

Saadet Partisi Bolu Kadın Kolları Başkanı Fatma Sancaktar, nezaket ziyareti sonrasında Saadet Partisi Bolu Kadın Kolları ve yönetimiyle birlikte aktif olarak mahalle bazlı esnaf ziyaretleri yaptıklarını belirterek; “Saha çalışmalarımız doğrultusunda Gölyüzü Mahallemizde esnaf ziyareti yaptık. Milli Gazete dağıttık. Bizleri daha güzel tanısınlar, daha iyi bilsinler diye. Arkadaşlarımızla beraber çalışmalara katıldık.” dedi.

“HADDİNİ AŞMIŞ BİR PAHALILIK VAR

Genel seçimlere yönelik kapsamlı çalışmalara devam ettiklerini de ifade ederek, vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Sancaktar, “Vatandaşın çok büyük sıkıntısı var. 150-200 Türk Lirası olmuş peynirin kilosu. İnsanlar evimizde nasıl bir peynir, zeytin getireceğiz derdinde. Ekmek konusunda konuşanlar var. 20-25 lira oldu diyorlar. Nasıl bir sıkıntı içindeyiz. Türkiye’nin ekonomisi battı diye konuşanlar var. Bizde onlara diyoruz ki, inşallah ileriki zamanda daha güzel olacak. Ama bizi seçtiğiniz zaman. Çünkü gerçekten çok pahalılık var. Artık böyle haddini aşmış bir pahalılık var. Bu pahalılığın içinde de ezilmiş bir durumda. Kendim esnaf olduğum içinde gerçekten bu hafta aldığım ürünü bir daha ki hafta alamıyorum diye kesinlikle çok yüksek rakamlarla karşılaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

“PARTİ OLARAK İSRAFIN KARŞISINDAYIZ”

Sancaktar, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın israf konusundaki hassasiyetini anımsatarak; “Tabii ki Allah israf edeni sevmez. “Yiyiniz, içiniz israf etmeyiniz” Ayetine uyuyoruz. Allah’ın koyduğu hudutlara uyuyoruz. Aynı zamanda da tabii ki israf edilmemeli. Ama insanlar bulursa yiyecekler, neyi israf edecekler. Bulamadıkları yiyecekleri mi israf edecekler. Birde öyle düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum ben. O kadar sıkı bir durum var ki, ben Gölyüzü mahallesinde esnafım. Çöp kutularından insanlar marketlerin attığı atıkları toparlıyorlar. Birçok kez gördüm. Tabi biz israfın karşısındayız. Parti olarak israfın karşısındayız.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim