Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Antrenör ve Uzmanlarla planlanan spor canlı yayınları başlıyor. İl Müdürlüğü Antrenör ve Uzmanları her gün iki farklı oturumla Bolu halkına hizmet verecek. 

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü online eğitim programı başlıyor. İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Antrenör ve Uzmanlar sosyal ağlardan yapacakları canlı yayınlarla Bolu Halkına hizmet verecek. Alanlarında profesyonel toplam 10 kişinin farklı eğitimler vereceği haftalık hareket programının ilk haftasında spor dışında stres yönetimi ve beslenme üzerine de bilgiler verilecek.

Günde iki farklı oturumla Bolu halkının karşısına çıkacak olan Antrenör ve Uzmanlar 12:00 – 12:30 arasında hareket eğitimi, 17:00 – 17:30 arasında ise teorik bilgilerle vatandaşları bilgilendirecekler. Bu programla Pandemi sürecinin bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için hazırlandı.

Hazırlanan programın ilk haftasında step, aerobik, plates, yoga, halk oyunları, fitness, temel cimnastik ve evde tenis dersleriyle fiziksel aktivite yaptıracak olan Antrenörlere, Beslenme sunumu ve stres yönetimi ile Uzmanlar teorik bilgiler verecek.

 

 

Editör: TE Bilisim