Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantılarının birinci birleşiminde Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in isminin bir sokak veya caddeye verilmesi önerisi gündeme alınarak İmar Komisyonuna havale edildi.

MEHMET FATİH YALINIZ

Jimnastik Federasyonu Başkanı ve Dünya Şampiyonu, Bolulu Milli Sporcu Suat Çelen’in isminin bir cadde veya sokakta yaşatılması ile ilgili, Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantıları birinci birleşiminde önerge verildi.

Gündeme alınan madde ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şu anda Jimnastik Federasyonu Başkanı olan Milli Sporcumuz Suat Çelen’in isminin yaşatılmasını amaçlıyoruz. Rahmetli Murat Canbaş’ın ismi Bolu’da yaşıyor. Suat Çelen gibi bir değerimizin de ismini yaşatmak istedik. Burada zaten anladığım kadarıyla herkes de hemfikir. İnşallah Suat Çelen’in adını da hep birlikte yaşatacak karar bir sonraki oturumda imza atarız.” diye konuştu.

Gündem maddesi ile ilgili görüşmelerin ardından, madde oy birliği ile değerlendirilmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

İsminin Bolu’da bir cadde veya sokağa verilecek olması nedeniyle ailesi ile birlikte gurur duyduğunu ve belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyleyen Suat Çelen ise, “Memleketim Bolu'da bir cadde veya sokağa ismimin verilmesi teklifinin Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilmesinden ailecek büyük onur duyduk. Başta Bolu Belediyesi Meclis üyelerine ve özellikle fikrin olgunlaşmasını sağlayan Cumhur Bandakçıoğlu’na şükranlarımı sunarım.” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim