İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer başkanlığında İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları başladı. Toplantıda, iki madde görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantılarının 1 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen ilk oturumu, Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilk olarak; Mudurnu ilçesi, Çavuşderesi köyü 107 ada 6 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan tarım ve hayvancılık tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı onanması talebi görüşülerek, oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Toplantının ikinci gündem maddesi gereği; Göynük ilçesi, Çeşme Mahallesi İnkaya mevkiinde bulunan Q:1.00 lt/sn. debilik kaynak suyunun Q:0,25 lt/sn.’lik kısmının kira süresinin 01.02.2021 tarihinde sona erdiğinden, kiracı tarafından 25 yıl müddetle kiralama talebinde bulunulduğundan, kira süresinin belirlenmesi talebi, oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

 

Editör: TE Bilisim