İzzet Baysal Şükran Günleri Bilim, Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinin 3. Gün etkinlikleri, Kent Meydanında anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteri ile başladı.

Sabah saatlerinde başlayan gösteriye, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte ilk gösteri özel öğrenciler tarafından yapıldı. Öğrenciler, işaret dili ile Sev Kardeşim isimli şarkıyı seslendirdi.

Daha sonra, Bağışçılar Vakfı Anaokulu’nun 4 yaş grubu öğrencileri tarafından jimnastik gösterisi sergilendi.

Etkinliğin devamında İzzet Baysal Anaokulu öğrencileri tarafından Kafkas Halk Dansları gösterisi sunuldu. Minik öğrencilerin gösterisi velilerin ve izleyenlerin alkışını aldı.

Kent Meydanında düzenlenen etkinliğin gösteri bölümü Solmaz Ahmet Baysal Refika Ana Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları sunumu ile sona erdi. Gösteri sonunda minik öğrenciler, protokol üyelerine çiçek verdi. Etkinlik balon uçurulması ile sona erdi.

Şükran Günleri geleneği devam etti

İzzet Baysal Şükran Günleri İzzet Baysal Şükran Günleri Bilim, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali ile özdeşleşen stantlar bu yıl da İzzet Baysal Caddesindeki yerini aldı. Cadde boyunca açılan stantlar, protokol üyeleri tarafından gezildi. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar tarafından açılan stantlar, Şükran Günleri’nin 3. günü devam ediyor.

Editör: TE Bilisim