Bolu Belediyespor Yarı Final ilk Maçında Adam Voleybol takımına 1 – 3 mağlup oldu. Yarı final etabında 2 maç daha yapacak olan Bolunun Sultanları Final etabına gitme şansını sürdürüyor.

Bolu Belediyespor Kadınlar 1. Lig Yarı Final ilk maçında Adam Voleybol takımına mağlup oldu. 1 – 3 kaybeden Bolunun Sultanları kalan iki maçını yenmesi durumunda Final Etabına gitme şansını sürdürecek. Ligde oynadığı iki karşılaşmada da Adam Voleybol takımını mağlup eden Bolunun Sultanları, Yarı Finalde oynadıkları maçın setlere göre önemli anları şu şekilde yansıdı.

Bolu Belediyespor ve Adam Voleybol maça karşılıklı sayı üreterek başlasa da Bolu ekibi teknik molaya 12 – 9 önde girdi. Mola sonrasında her iki takımda karşılıklı sayılarla skoru 15 – 15 ardından 21 – 21e kadar taşıdılar. Setin sonunda hata yapmayan Adam Voleybol satı 23 – 25 kazanarak maçta 0 – 1  öne geçti.

Her iki takımında karşılıklı sayı ürettikleri sette Adam Voleybol Teknik Molaya 10 – 12 önde girdi. Mola sonrasında üstünlüğünü kaybetmeyen Adam voleybol takımı skoru 14 – 19a kadar getirdi. Bolu Ekibi skoru 18 – 20ye kadar getirse de setin sonunu iy oynayan Adam voleybol, setten 20 – 25 galip ayrılarak maçın skorunu 0 – 2 yaptı.

Bolu Belediyespor Maçın üçüncü setine geride başlasa da teknik molaya 12 – 11 önde girdi. Mola sonrasında Bolu ekibi skoru 17 – 14e getirdi ve Adam Voleybol molasını kullandı. Mola sonrasında yakaladığı farkı yükselten Belediyespor, set, 25 – 19 kazanarak maçı 1 – 2ye getirdi.

Maçın dördüncü setine Bolu Belediyesi iyi başlasa da Adam Voleybol kısa sürede toparlandı ve eşitiği sağladı. Sette Teknik Molaya ise Bolu Belediyesi 12 – 11 önde girdi. Mola sonrasında skor 15 – 15e kadar eşitlikle devam etti ve Adam Voleybol bu andan sonra 2 sayılık üstünlüğü yakaladı, 15 – 17. Yakaladığı üstünlüğü sete yansıtan Adam Voleybol, seti 21 – 25 kazanarak maçın 1 – 3 galibi oluyor.

Bolu Belediyespor Yarı Finaller ikinci maçını 14 Nisan Çarşamba günü 18:30’da İstanbul BBSK’ne karşı oynayacak.

Editör: TE Bilisim