Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2017 – 2018 sezonunu seyircisi önünde açtı. Ankara temsilcisi Kahramankazan ile oynadıkları maçı Bolu’nun Sultanları 3 – 0’lık net bir skorla geçmeyi başardı.

Haber-Foto: Ahmet İshak Gülen 

Voleybol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin ilk maçını Ankara temsilcisi Kahramankazan ile oynadı. Seyircisi önünde çıktığı karşılaşmadan 3 – 0’lık net bir galibiyet ile ayrılan Sultanlar lige iyi bir başlangıç yaptı.

Avrupa Şampiyonasından dönen yabancı oyuncularında süre aldığı karşılaşmanın setleri ise şu şekilde yansıdı. Bolu Belediyespor sete üstün bir oyunla başlayarak kısa sürede skoru 8 – 1’e getirdi. Yaptığı basit hatalar ile rakibine sayı kazandırsa da Sultanlar farkı korudu ve skoru 16 – 6’ya kadar getirdi. Setin kalanında hata yapmadı ve seti 25-12 alarak maçta 1-0 öne geçti

İkinci sete ilk set düzeninde başlayan sultanlar kısa sürede farkı açtı ve teknik molaya 12-6 önde girdi. Mola sonrası savunmada basit hatalar yapan Belediyespor, rakibine sayı kazandırsa da skor üstünlüğünü vermedi. Belediyespor setten 25-20 üstün ayrılırken maçın skorunu ise 2-0 a getirdi.

Maçın üçüncü setine 2-0 önde olmanın rahatlığı ile başlayan sultanlar basit hatalarla rakibine sayı verse de hızlı toplandı ve teknik molaya 12-5 önde girdi. Mola sonrasında Kahramankazan ardı ardına aldığı sayılar ile farkı indirse de Bolu’nun Sultanları hata yapmadı ve karşılaşmanın 3. setinden 25 – 23 maçtan ise 3 – 0 galip ayrıldı.

Editör: TE Bilisim