Bolu Belediyespor evinde ağırladığı Sarıyer Belediyesini 3-0 lık net bir skorla mağlup etti. Oynadığı 6 maçta 2 galibiyet alan Bolunun Sultanları 10. Sıraya yükseldi.

Misli.com Sultanlar Ligi 6.haftasında İstanbul temsilcisi Sarıyer Belediyesini ağırlayan Bolu Belediyespor karşılaşmadan 3-0lık net bir skorla ayrıldı. Aldığı 3 puanla 10.sıraya yükselen Bolu Belediyesi 7. Hafta karşılaşmasında Türk Havayollarına konuk oluyor. Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı.

Maça iyi başlayan Bolu ekibi kısa sürede skoru 5-2 yaptı ve Sarıyer Belediye ilk molasını kullandı. fark 6 sayıya kadar çıksa da Sarıyer skoru 18de eşitledi ve Bolu Belediyesporun molası geldi. mola sonrasında hata yapmayan Belediyespor seti 25 – 18 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan Bolu Belediyespor skoru kısa sürede 5-1 yaptı ve Sarıyer ekibi ilk molasını kullandı. mola sonrasında farkı arttıran bolu belediyesi skoru 13-6 yaptı ve İstanbul temsilcisi ikinci molasını da kullandı. sette hata yapmayan ve rakibinin yaklaşmasına izin vermeyen Bolu temsilcisi 12 sayılık farkla seti 25 – 13 kazandı ve maçta 2 – 0 üstünlüğü yakaladı.

Maçın üçüncü seti dengeli başlasa da arka arkaya 3 sayı alan Bolu temsilcisi skoru 8-5e getirdi ve Sarıyer ilk molasını kullandı. mola sonrasında da aynı oyun düzenine devam eden Bolu Belediyespor farkı 10 sayıya kadar çıkardı ve seti 25 – 15, maçı ise 3 – 0 kazandı.

Puanını 7ye yükselten Bolu Belediyespor 2 galibiyetle 10.sırada yer alıyor. 7. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Türk Havayollarına konuk olan Bolunun Sultanları, karşılaşmayı 6 Kasım Cumartesi saat 17:30’da oynayacak.

Editör: TE Bilisim