Sürücü kurslarının açılacağı tarih, ehliyet kurslarına kayıt olan vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Kabine toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan faaliyetlerine ara verilen sürücü kurslarının alınacak tedbirlerle 1 Haziran Pazartesi günü eğitime başlayacaklarını duyurdu.

Türkiye normalleşme süreci adımlarını atmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada normalleşme süreci kapsamında birçok açılımın olduğunu ifade etti. Sürücü adaylarının da bu süreci merakla takip etmesiyle müjdeli haber geldi.

SÜRÜCÜ KURSLARINDA YENİ DÖNEM

Kabine toplantısı sonrasında sürücü kurslarının 1 Haziranda açılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan tedbirlerinde bırakılmayacağını ifade etti. Koronavirüs sebebiyle eğitim verilen derslik ve araçlarda önlemler alınacak. Ders verilen sınıflarda mevcut sayı 10 adaya kadar düşürülecek, direksiyon derslerinin verildiği araçlarda yoğun temasın olduğu direksiyon. Vites ve kapı kolları streç filmle kaplanacak. Aday ve öğretici maskelerini takarak eğitime devam edecek

Editör: TE Bilisim