Bolu’da Hisar Taksi Kavşağı’ndan Kalıcı Konutlar Kavşağı’na kadar karayolları ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları söz verilen günden önce bitirildi. Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, asfaltlama çalışmalarının uzun sürdüğü ve esnafın mağdur olduğunu dile getirmişti. Sürücülerin günler süren çilesi de bitmiş oldu.

Karayolları ekipleri tarafından D–100 karayolunun Hisar Taksi Kavşağı ile Kalıcı Konutlar Kavşağı’na kadar olan bölgede 2 hafta önce başlayan asfaltlama çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılmış özellikle Cici Taksi Kavşağı ile Hisar Taksi Kavşağı’nda tek şeritten kontrollü verilen ulaşım nedeniyle sürücüler dakikalarca bölgede beklemek zorunda kalmıştı.

ABAT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta karayolları ekiplerinin TEM otoyolunun Çaydurt Gişeleri ile Yeniçağa Gişeleri arasında başlayan asfaltlama çalışmaları sonrasında MÜSİAD Bolu Başkanı Abdullah Abat, uzun süreli yol kapanmalarının bölgede bulunan esnafa zarar verdiğini ve çalışmaların daha kısa mesafede ve daha hızlı şekilde bitirilmesi gerektiğini söyledi.

VALİ BARUŞ DEVREYE GİRDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş, gelen haklı tepkiler üzerine karayolları ekipleri ile görüşerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Karayolları ekipleri hem TEM otoyolunda hem de D–100 karayolunda devam eden çalışmaları hızlandırdı. Hisar Taksi Kavşağı ile Kalıcı Konutlar Kavşağı arasındaki çalışmalar söz verilen günden önce bitirildi.

Editör: TE Bilisim