Boluspor son dört haftayı galibiyetle kapatıp, kayıpsız geçerken Boluspor’a her zaman destek veren ve kırmızı beyazlı ekibin yanında olan Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Boluspor’u iyi gününde bile eleştirenler bulunduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu takımı acımasızca eleştirenler acaba kendini Bolulu ya da Bolusporlu mu görüyor? Neyin peşindeler acaba?" dedi.

İşte Başkan Yılmaz’ın açıklamaları;

Bolu’yu sevmek, Bolulu olmak bir ayrıcalıktır. Boluspor ise bu şehrin göz bebeğidir. Bizim kıymetlimizdir. Boluspor’umuz lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. 4’te 4 yaparak tüm maçlarını kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. Takımımızın başarısı her Boluluyu ve kendini Bolulu hisseden herkesi memnun ediyor. Ancak, bu başarıya rağmen bazılarının güzide kulübümüzü tenkitte yarıştığını görüyoruz. Bolu’dan geçinen bazılarının takım başarılı iken başarısız gibi algılatmaya çalışmaları büyük ayıptır! Büyük günahtır! Futbolda yenmek de yenilmek de vardır. Bugün takım galip gelirken, başarılıyken bazı maksatlarla tenkit etmekte yarışanların yarın bu takım zora girdiğinde bu takıma ne kadar kötülük edebileceklerini görmek o kadar da zor değil.

Sevgili Dostlar… Boluspor sevdası iyi günde de kötü günde de takıma sahip çıkmak demektir. Çok merak ediyorum ortada mutlu olduğumuz, çok sevindiğimiz sonuçlar varken; bu takımı acımasızca eleştirenler acaba kendini Bolulu ya da Boluspor'lu mu görüyor? Neyin peşindeler acaba? Unutmasınlar; ‘niyet halis değilse ameller heder olur’. Bolu’dan geçinenleri ve çeşitli hesaplarla hareket edenleri yakından takip ediyorum.

Her daim takımımızın yanındayız, kalbimiz de bu takımla birlikte atıyor. Bolu’yu, Boluspor’u çok seven, bu aşka sahip çıkan tüm Bolululara bu vesileyle yürekten teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Boluspor'umuzun yakaladığı bu güzel rüzgarın ve başarının daim olmasını diliyorum. Allah yollarını açık etsin, yar ve yardımcıları olsun.

Editör: TE Bilisim