AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır bir dille yüklenerek ; “Her birimizin yüz yüze baktığı Bolu’muzda pervasız ve utanmaz tavırlarla insanlara kin ve nefret aşılayacağın bir yer değildir. Seni edebe be ahlaka davet ediyorum.” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında karşılıktı atışma devam ediyor. Başkan Tanju Özcan'ın Belediye Meclisinde yabancı uyruklu vatandaşlara uygulanacak zamla ilgili verdiği önerge hakkında yaptığı konuşması ve toplantıdaki hareketlerine sosyal medya üzerinden verdi veriştirdi.

Başkan Tanju Özcan’ın FETÖ ve 15 Temmuz’un yanı sıra birçok konuya değindiği konuşmasına Milletvekili Arzu Aydın tepki gösterdi.

Aydın, Başkan Özcan’a akıl sağlığını kontrol etmesini tavsiye ederek; “Malum şahıs; 15 Temmuz’da, Bolu’da Demokrasi Meydanı’nda bir kez dahi milletin yanında olmadığını herkes biliyor. Fetö meselesiyle ilgili kahramanlık yapacak en son kişi sensin. Vatan sevgin buysa, akıl sağlığını kontrol etmeni öneriyorum. 2.5 yıldır şaklabanlıkta sınır tanımayan malum şahıs, acilen bir psikoloğa görünmelidir. Evinde sinir krizi geçirip televizyon kırma alışkanlığı olan bu zatın bu davranışları bizce de ‘trajikomiktir’. Lafla peynir gemisini yürütmeye çalışsan da o gemi bir gün batacaktır. Belediye Meclisi kadınları aşağılayacağın, her birimizin yüz yüze baktığı Bolu’muzda pervasız ve utanmaz tavırlarla insanlara kin ve nefret aşılayacağın bir yer değildir. Milletin makamını şovlarına alet edeceğin yer hiç değildir. Seni edebe ve ahlaka davet ediyorum. Makamı gereği asgari müşterekte olgunca tavır göstermesi gereken bu malum şahsın, hemşerilerimizin akıllarını karıştırmasına müsaade etmeyeceğiz.

“Taktığınız maskenin altında yatanı çıkartmayan namerttir”

Açıkça ifade ediyorum ki, derdi ne yabancı uyruklular, ne fetö, ne de Bolu’dur. Karşısına çıkanı her türlü yollarla sindirmeye çalışarak algı ve manipülasyonlarla, ikili ve kirli ilişkilerle taktığınız maskenin altında yatanı milletimiz adına çıkartmayan namerttir. Tek kişi kalsam

Editör: TE Bilisim