AK Parti Bolu Teşkilatları, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekili Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay’la beraber seçim çalışmalarına Yukarısoku Mahallesinde devam etti. AK Partililer ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Hamdolsun milletimizin bize teveccühü gerçekten iyi. İl başkanımızın mihmandarlığında ekibimizle beraber iyi bir yol arkadaşlığı yapıyoruz.” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise, başta ekonomi olmak üzere Türkiye’nin bir çok alanda büyümeye devam ettiğini kaydetti. Döviz kurları üzerinden değerlendirme yapılamayacağını söyleyen Metin, “Bunlar balon, inşallah bu balonu 24 Haziran’da milletimiz söndürecek.” dedi. 

MEHMET FATİH YALINIZ

Yukarısoku Mahallesinde vatandaşları kapı kapı ziyaret eden AK Partililer 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek istediler.

Seçim çalışmalarının iyi gittiğini, vatandaştan büyük destek gördüklerini ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Şöyle konuştu; “Aslında biz sokaklardan hiç ayrılmadık. Seçim zamanı inen insanlar olmadık. AK Parti devamlı arazide. Kardeşlerimizle beraberiz. Seçim sathı mahallinde, kabul edelim bu ziyaretleri sıklaştırmak lazım. Mahallelerimizi dolaşıyoruz. Bugün de Yukarısoku’dayız partililerimizle beraber. Diğer arkadaşlarımızın bir kısmı Aşağısoku’da çalışmalarına devam ediyor. Bir kısmı Kent Meydanında, ilçelerde de teşkilatlarımız ziyaretlere devam ediyor. Hamdolsun milletimizin bize teveccühü gerçekten iyi. İl başkanımızın mihmandarlığında ekibimizle beraber iyi bir yol arkadaşlığı yapıyoruz. Biz yolumuza devam ediyoruz. AK Parti 2023’ü, 2071’i vaat ediyor. Yeni Türkiye’yi vadediyor. 146 proje ile millete dair, ülkemize dair yapacaklarını milleti ile paylaşıyor. Diğerlerine baktığımızda birbirlerine benzemeyen, geçmişte birbirleri ile hoşnut olmamış dört siyasal hareket. Adını da maalesef millet ittifakı koymuşlar. Ben hiç yakıştıramıyorum. O hikayeden hiç nasibini almamış, FETÖ’den hiç bahsetmeyen, PKK’dan hiç bahsetmeyen, lider olarak açıklama yaptıklarında devasa projelere karşı duran bize eski Türkiye’yi vadeden, yoksulluğu vadeden, İMF ile anlaşacaklarını, Amerika ile ilişkilerini düzelteceklerini söyleyen, İsrail’le ilişkilerini düzelteceklerini söyleyen bir Cumhurbaşkanı Adayı profili var.”

Çalışmalara katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin de gördükleri destekten ötürü memnun olduklarını ifade etti. Metin ,”Yukarısoku, Aşağısoku, Kuruçay mahallelerinde bizlere olan sevgiyi, AK Partiye olan güveni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi ve güveni yaşıyoruz. Bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Cenabı Allah inşallah bizleri bu millete layık eder. 16 yıldır milletimizin emanetini layıkıyla taşıma gayreti içindeyiz. Sağ olsun milletimiz, Bolu Halkı bize her zaman sahip çıktı. Köyünden mahallesine kadar her sandıkta bizi lider yaptı. İnşallah bu dönemde de yüzyılın seçimi olarak baktığımız hükümet sistemi değişikliğine gittiğimiz ve bu hükümet sistemi değişikliği ile ülkemizin çok hızlı büyüdüğü, daha güzel aydınlık yarınlara koşarak gideceğimiz bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz. Güçlü yürütme, güçlü yasama diyoruz. Yani güçlü hükümet, güçlü meclis, bunun için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye destek bekliyoruz. Zaten vatandaşlarımız hükümetlerimizin yapmış olduğu çalışmalar noktasındaki takdirlerini bize ifade ediyorlar. Aynı zamanda taleplerini iletiyorlar.” diye konuştu.

“Milletimiz bu balonu söndürecek”

Türkiye’nin bir çok alanda büyüme gösterdiğini söyleyen Fatih Metin, dolardaki hareketliliğin balon olduğunu ve milletin bu balonu 24 Haziran’da söndüreceğini söyledi. Metin şöyle konuştu; “Başta ekonomi olmak üzere ülke, üçe, dörde, beşe, ona katladı. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu yeni sistemle beraber çok daha büyüyeceğiz. Bugün Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen üçüncü ülkesi oldu 2017 yılında. İMF, Dünya Bankası ve OECD gibi kurumlar, biri beş defa, biri üç defa, biri iki defa Türkiye’nin büyüme oranlarını revize etmek zorunda kaldı. Neden? Çünkü beklemedikleri oranda bir büyüme ile karşılaştılar. Bu, milletimizin zaferidir. Şu an dolar üzerinden bir psikolojik baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Bunların hepsi ortadan kalkacak, bunlar balon, inşallah bu balonu 24 Haziran’da milletimiz söndürecek. Sadece ve sadece dolar üzerinden oluşturulan bir ekonomik değerlendirme anlayışı var. Dünyanın hiçbir yerinde sadece döviz üzerinden bir değerlendirme olmaz. her ülkenin ekonomik büyümesine bakılır, sanayi üretimine bakılır, ihracatına bakılır, imalat kapasitesine bakılır, istihdamına bakılır. Hamdolsun Türkiye, hem büyüme oranlarında, hem ihracatta, hem sanayi üretiminde hem de imalat, kapasite, kullanım oranlarının tamamında büyüyen ve devamlı üretimini arttıran bir ülke. İnşallah önümüzdeki dönemde de biz büyümeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim