Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinin 3 gününde de sokak ve caddelerde sessizlik yaşanıyor. Bolu’nun ilçelerinde de tam kapanma kuralları sıkı bir şekilde uygulanıyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının üçüncü gününde Bolu'da cadde, bulvar ve meydanlar sessizliğe büründü.

Tam kapanma kapsamında Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu kent merkezi girişinde polis ve jandarma ekipleri tarafından seyahat izin belgesi, maske, mesafe ve hijyen kontrolleri gerçekleştiriliyor.

Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkında sessizlik hakim. Polis ve bekçiler tarafından kent merkezinde denetimler sürüyor.

Yeniçağa ilçe merkezinin girişinde jandarma ekiplerince, D-100 Karayolunda seyir halinde olan araçlara izin belgeleri sorularak, denetim yapıldı. Mudurnu ilçesinde de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek "tam kapanma" kısıtlamasında sokak ve caddelerde sessizlik hakim oldu.

Editör: TE Bilisim