CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi'nde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Özcan, dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmeleri için belediye öncülüğünde kooperatif kuracaklarını ifade etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte Sağlık Mahallesi'nde bir kıraathaneyi ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Özcan, hazırladıkları projelerle Bolu'yu Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri haline getireceklerini söyledi.

Dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmeleri adına belediye öncülüğünde kooperatif kuracaklarını ifade eden Özcan "Belediyenin öncülük edeceği kooperatif üzerinden biri Dadıç köyü mevkiinde, diğeri de Tepecik mahallesi bölgesinde, ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlarımız için, belediyenin çok ucuza temin ettiği, Bolu'daki müteahhitlerin ve ustaların çalışarak yaptığı kooperatif usulü konutlar yapacağız. Allah’ın izniyle yeri ucuza bulacağız, Bolu'daki müteahhidin, Bolu'daki boyacının, Bolu'daki kalıpçının, Bolu'daki elektrikçinin de pastadan pay alabileceği ve paranın Bolu ekonomisinde kalabileceği şekilde bu konutları insanlarımıza kazandıracağız" dedi.

 

Editör: TE Bilisim