Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zamların sebebi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında, “Sayın Cumhurbaşkanı keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı. En azından konuşmazdı” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı televizyon programında zamlara ilişkin ilginç bir açıklamada bulunarak, zamların sebebinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getirdi. Çamlı, konuyla ilgili, “Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP'de. Bugün olan doğalgaz, elektrik zamları tamamı bu zihniyetin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı ABD'nin dolarıyla almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada büyük tepkiye neden olan bu ifadelere ilişkin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sert bir açıklama yaptı. Özcan, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şoförü olduğu dile getirilen Çamlı hakkında “Sayın Cumhurbaşkanı keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı. En azından konuşmazdı” dedi.

Öte yandan Milletvekili Çamlı’nın konuşma tarzı ve hareketleri birçok sosyal medya kullanıcı tarafından, “sarhoş” olarak yorumlandı.

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1491809052489175044

Editör: TE Bilisim