Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisi hakkında şikâyetçi olan AK Partili isimlere seslenerek, “Yarın akşama kadar şikâyetten ‘Haberim yoktu, adım kullanılmış’ diyen varsa imzasını geri çeksin” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu İl Teşkilatı’nın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi yönetimi hakkındaki suç duyurularını savcılığa verdi. Suç duyurusu hakkında basın açıklaması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kendisi hakkında dava açanları; AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Hakkı Suat Güner, İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Erdal ve Belediye Meclis Üyeleri Burak Balaban, Bülent Oturak, Hatice Dinç, Hacer Çınar, Hüseyin Türkmen, İsmail Yerlikaya, Kamuran Avcı, Nurettin Ulutürk, Semih Dimicioğlu, Şaziye Turan ile Uğur Akbay olarak açıkladı.

“ŞİKÂYETÇİNİN ŞİKÂYETİNDEN HABERİ YOK”

Söz konusu dosyada davacı olarak yer alan Semih Dimicioğlu’nun, konudan haberdar olmadığını aktaran Özcan, “Semih Bey’i aradım, ‘Semih Abi, sen vicdanlı bir adamsın, kul hakkından korkan bir tarafın var. Senin de şikâyetçi olduğun, avukata vekâlet vermek üzere… Sen o dilekçe ve eklerini okudun mu?’ ‘Hayır’ dedi. ‘Bize geçmişte başka konuyla ilgili bir avukata vekâlet verin demişlerdi, verdik’ dedi. ‘Ben ne konuyu biliyorum ne de eklerini biliyorum’ dedi. Ne de şikâyetçi olduğunu biliyormuş. Öyle garip ki şikâyetçinin şikâyetinden haberi yok” dedi.

“AK PARTİLİ YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM”

Konuyla ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaparak, davadan haberi olmayanlar için, “Hakkımda iftira dolu iddiaların yer aldığı dilekçede şikâyetçi olarak adı geçen AK Partili yöneticilere sesleniyorum; yarın akşama kadar şikâyetten ‘Haberim yoktu, adım kullanılmış’ diyen varsa imzasını geri çeksin. Aksi halde iftiraların hukuki ve cezai sorumluluklarına katlanacaklar” dedi.

 

Editör: TE Bilisim