Düzce’ye ziyaret gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye seslenerek, “Hala bu kadar borcun var. Bakan havalarını bırak. Bu kafayla devam edersen, Düzce Belediyesini resmen iflasa sürükleyeceksin” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke – Yasin Celal Torun

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beraberinde İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’yla Düzce’deki CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Partilerin yönetimleri tarafından karşılanan Başkan Özcan, CHP Düzce İl Başkanlığında yaptığı konuşmasında Türkiye gündemindeki konulara değinerek, “Bolu Merkez’deki mesken aboneleri, aralık ayında 36 milyon 350 bin TL öderken, ocak ayında 76 milyon 245 bin lira ödeyecek. Yani 1 ayda Bolu ve Düzce’ye atılan kazık, elektrikten dolayı, 40 milyon lira. 12 ile çarparsanız,  kaç milyonluk, sadece elektrikten dolayı vurgun yediğimizi anlarsınız” dedi.

“ZAM YAPARAK YOL YÜRÜMEYE ÇALIŞIYORSUN”

CHP’de gerçekleşen birleşimin ardından Başkan Özcan ve beraberindekiler İYİ Parti Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada Düzce ve Bolu’yu karşılaştıran Başkan Özcan,  Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye seslenerek, “Hala bu kadar borcun var, hala temel hizmetlere zam yaparak yol yürümeye çalışıyorsun ama hala kiralık araç sayısında Bolu Belediyesinin çok çok önündesin. Herkesin altında bir araç. Sayın Bakan, Sayın Faruk Özlü, Sayın Düzce Belediye Başkanımız… Düzcelileri pişman etme seni seçtiklerine. Artık şu bakan havalarını bırak, Düzce’nin belediye başkanı gibi davran. Düzcelilerin temel hizmetlerine sürekli zam yapıp durma, israfı engelle, kayıp kaçakları bul, göreceksin Düzce Belediyesi refaha erecek. Bu kafayla devam edersen, Düzce Belediyesini resmen iflasa sürükleyeceksin” ifadelerini kullandı.

“BİZ HER TÜRLÜ YARDIMA AÇIĞIZ”

Yardım konusunda hazır olduklarının mesajını da veren Özcan, “Komşunuz olan Bolulular olarak da biz bundan asla mutluluk duymayacağız. Biz bundan büyük üzüntü duyacağız. O yüzden sayın bakana kapımız her zaman açık. Gelip bizden ne zaman bilgi, belge isterse biz her türlü yardıma açığız. Yoksulun cebine dokunmadan yeni gelir kalemleri konusunda bizden farklı neler yaptınız derse, teker teker ve ayrıntılı olarak anlatmaya ben ve arkadaşlarım hazırız. Çünkü Düzce bizim kardeşimiz. Biz kardeş olarak doğmuşuz, kardeş olarak da öleceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti ziyaretinin ardından Özcan ve beraberindekiler Bolu’ya döndü. Düzceli vatandaşların Başkan Özcan’a yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

 

Editör: TE Bilisim