Mengen Belediyesi tarafından her mahalleye Taziye ve Kültür Evi projesi kapsamında ilk temel Türkbeyli Mahallesinde atıldı.

Temel atma törenine Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Milletvekilimiz Tanju Özcan, İlçe Protokolü, Türkbeyli Mahallesi Muhtarı Mehmetali Gökdemir ve Mengen halkı katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören Belediye Başkanı Turhan Bulut’un konuşmasıyla devam etti. Başkan Bulut, yaptığı konuşmasında “14 Kasım’da toplanan Parti Meclisimiz önümüzdeki yerel seçimlerde Mengen Belediye Başkanlığına yeniden beni aday gösterdikleri için başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yetkili kurullarına, İl ve İlçe örgütlerimize teşekkür ediyorum. Mengenimiz için verdiğimiz sözleri yerine getirebilmenin gururu ve onuru ile ilk günkü heyecenla çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bulut, mahallelerde büyük bir ihtiyaç olan Taziye ve Kültür Evi’nin ilk temelini İlçe halkıyla atmaktan büyük mutluluk duyduğunu, haftaya Beşler Mahallesinde yapılacak olan Taziye ve Kültür Evi’nin temellerini atacaklarını ve 2019 yılında Karapınar Mahallesi ve Tabaklar Yazıyaka Mahallelerinin programa alındığını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Turhan Bulut’un çalışmalarını takdir ettiğini, Mengen’de doğup büyümüş birisi olarak kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mehmet Özcan’ın dualarıyla Taziye ve Kültür Evi’nin temelleri atıldı.

 

Editör: TE Bilisim