TDP Genel Başkan Vekili Uğur Aksöz, yerli otomobil TOGG’u parti içerisinde kullanarak, projenin destekleneceğini açıkladı.

Haber: Oğuzhan Eke

Yerli otomobil TOGG’de üretim süreci devam ederken, Türkiye Değişim Partisi (TDP) de yerli otomobil ile ilgili yeni bir adım attı. TDP Genel Başkan Vekili Uğur Aksöz, Bolu’da yaptığı basın açıklamasında partinin otomobile yönelik vereceği desteği aktardı.

“İFTİHARLA KULLANACAĞIZ”

Millilik vurgusu yapan Aksöz, TOGG’un parti içerisinde kullanılacağını ifade ederek, “Türkiye, TOGG markasıyla kendi arabasını yapıyor. Biz iktidarda şu parti, bu parti var, bu arabayı şu parti kendisine mal ediyor diye düşünmeyen bir partiyiz. Milli değerlerimiz bize aittir. TOGG bu milletin eseridir. Türkiye Cumhuriyeti’nin eseridir ve biz parti olarak genel başkanın makam arabasından başlayarak TOGG çıkar çıkmaz yerli ve milli arabalarla değiştireceğiz. İftiharla kullanacağız. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

“ARABAMIZI DÜNYA’YA TANITALIM”

Devlet kurumlarında da TOGG’un kullanılması için çağrıda bulunan Aksöz, “Milyarlarca Dolar’ı; Alman’a, Fransız’a vereceğimize kendi yurdumuzdaki aracımıza vereceğiz. Adımız değişim olduğu için değişimi kendimizde başlatıyoruz. Bütün il başkanlarımıza da talimat verdik. TOGG çıkar çıkmaz tüm partimiz TOGG kullanacaktır. Hükümetten de ricamız bütün kamu kurumları Mercedes’leri, Audi’leri bıraksınlar… Bütün kamu kurumları TOGG kullanarak hem TOGG’umuzun reklamını hem milli arabamızı Dünya’ya tanıtalım hem de kendi arabamıza binmenin mutluluğunu yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim