Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 İl başkanı ve partililer ile video konferans aracılığıyla bayramlaştı. Erdoğan; “Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de bizlerin bu görevlerde bulunma sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır” dedi.

 Haber: Aslı Akış

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen il başkanları bayramlaşma programında; AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve ilçe başkanları da hazır bulundu.

Bayramın ikinci günü gelenek haline gelen AK Parti bayramlaşma programı, Kovid-19 salgını dolayısıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. AK Parti Bolu İl Başkanlığında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek bir araya gelen partililer Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine seslenişini dinlediler.

Video konferans yoluyla AK Parti'nin 81 il teşkilatıyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Erdoğan; “Kendini milletin üstünde gören, gönül yıkan, hizmete yönelmek yerine dar kadroluculuk yapan AK Parti teşkilat mensubu olamaz. Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de bizlerin bu görevlerde bulunma sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Büyük kongremizi yeni bir şahlanış, yeni bir diriliş, yeni bir yükseliş miladı haline dönüştürmek istiyoruz” dedi.

DOĞANAY’DAN HÜZÜNLÜ PAYLAŞIM

Bayramlaşmanın ardından Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Pandemi nedeniyle bu Bayramda da Teşkilat Mensuplarımızla bir araya gelememenin burukluğu içerisindeyiz. Tek duamız yol arkadaşlarımızla ayrı geçirdiğimiz bu son Bayram olmasıdır. Buna karşılık Genel Merkezimiz tarafından video konferans yöntemiyle organize edilen bayramlaşma programında Bolu teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştık.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Teşkilat Mensuplarımızın ve Bolulu hemşehrilerimizin Bayramını kutlarken, Bolululara selamlarını ilettiler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim